Interactiuni creative




Daca viata iti ofera lamai, fa limonada!

Singurul motiv pentru care te lasi atras in relatii nepotrivite, contrare felului tau de a-fi este pentru ca fie ai uitat cine esti sau fie pentru ca ti-e frica sa te infrunti tu pe tine, iti este frica sa intelegi cine esti. Felul tau real de a fi, natura ta fireasca este intotdeauna echilibrata iar Universul intotdeauna incearca sa creeze un echilibru, sa iti balanceze interactiunile.

Ca urmare daca tu opui rezistenta felului tau de a fi echilibrat, TU cel real, atunci o sa atragi mereu relatii care iti ofera cele mai bune oportunitati sa iti aduci aminte ceea ce crezi cu putere pe un nivel inconstient.

Rezistand deobicei atragi relatii in care nu o sa te implinesti sau relatii in care o sa lucrezi din greu.
Fiind complet TU atragi relatii care iti reflecta inapoi deplinatatea felului tau de a fi ca fiinta creativa.

Totusi chiar si atunci cand esti pe deplin TU poti atrage indivizi care "mai au multe de invatat". Si te intrebi
"Cum imi reflecta mie individul asta ca sunt o persoana completa?"

Lucrurile pot fi complicate de tine, poti face acorduri pe un anumit nivel prin care poti ajuta indivizii sa se regaseasca II atragi in viata ta ca sa fii un exemplu stralucitor, si ei pot fii ca tine, sau tu ca ei.

Daca o sa abordezi negativ poate o sa zici "nu esti suficient de bun pentru mine!" sau nu sunt suficient de bun pentru tine.

Nu poti sa fi intr-o relatie intamplator! Intotdeauna este un acord colectiv, o intelegere pe aceeasi lungime de unde, vibratie, cu alte cuvinte cea mai mare greseala este sa invalidezi relatia. Nu opune rezistenta! Fii pur si simplu cine esti intelegand ca interactionezi exact cu persoanele de care ai nevoie si cu care ai incheiat un acord colectiv.

Si totul este creativ, nu poate fi doar o relatie, in acelasi timp poti interactiona cu mai multi indivizi.

Teama de schimbare este de fapt teama de pierde ceva. Dar daca intelegi ca nimic nu este intamplator, ca totul se intampla exact asa cum este necesar sa se intample, atunci nu ar tb sa te temi ca pierzi ceva. Trebuie sa te schimbi in acelasi timp cu acea persoana. Nu opune rezistenta!

Daca te gandesti ca persoana de langa tine trebuie sa se schimbe ca sa stea cu tine in relatie ta, atunci daca ea se decide sa se schimbe nu o sa mai fie aceeasi persoana! Deci nu o sa mai fi intr-o relatie cu aceeasi persoana, este cineva schimbat, necunoscut.

In concluzie nu este chiar atat de necesar sa fii mereu aceeasi persoana fizic. Adu-ti aminte, cand iti schimba vibratia, frecventa, intotdeauna realitatea o sa se muleze perfect si o sa atragi in viata
indivizi potriviti starii tale de a fi. Cu alte cuvinte toti sunt indivizi "corecti". Nu mai pierde timp opunand rezistenta sau regretand schimbarea ta, schimbare face parte din natura fiintei tale, esti ADEVARAT exact asa cum esti, doar trebuie sa fii...FII cat mai mult, FII tu insuti pentru ca esti intotdeauna cel ADEVARAT indiferent in ce te schimbi.

Play with this idea and enjoy it!



Comentarii

Postări populare